Eigen Verhaal, Eigen Boeking Website

Er zijn maar een handvol bepalende aspecten in het succesvol boeken. Een eigen website met directe betaling mogelijkheden is daar één van.

Booking Website

Standaard inbegrepen functionaliteiten

Wij kunnen een volledig geautomatiseerde website voor u opstellen waarbij de gasten direct het geld op uw rekening storten en de onafhankelijkheid van andere platformen vergroten.

Mobiel vriendelijk

Alle pagina's zullen mobiel vriendelijk zijn waardoor u niet enkel hoger in de Google resultaten komt, maar gasten ook gemakkelijker kunnen reserveren.

Gratis SSL certifikaat

Wij versleutelen alle verbindingen en laten u zien hoe u veilig niet enkel betalingen kunt verwerken maar ook uw privé gegevens niet in handen van verkeerde kunnen komen.

Gecrypteerde Email

Door het gebruik maken van S/MIME certificaten, CalDav en WebDav protocolen kunnen wij de veiligheid garanderen. Met de ActiveSync protocol kunt u uw smartphones en mobiele apparaten synchroniseren.

Wereldweide Netwerk

Wij beschikken over een netwerk van 480Gbps met een 4.5 Tbps backbone waardoor wij u een onafhankelijke en redunante wereldweide verbinding kunnen leveren zonder shaping.

Directe Boekingen

De bedoeling is dat u meer direct gaat boeken, waardoor uw omzet vergroot wordt en daarbij een vaste klantenbestand genereerd.

Directe betalingen

Mocht het toch zo zijn dat u betalingen handmatig of contant verwerkt, dan laten wij u de beste manieren zien kopelbaar met huidige kanalen die in u voordeel zullen werken.

Dashboard
Tools
Automation
PayPal
Visa
iDeal
MasterCard
America Express
Maestro
OTA migration

Verbind met 30+ kanalen

Voor ons hoeft niet elke advertentie betaald te zijn! Meer dan 30+ kanalen en zoekmachines zorgen voor uw zichtbaarheid.

  • Expedia Group
  • Tripadvisor
  • Google en meer..
Begin vandaag

Eigen manier van verhuren

De visie van uw website is van belang dat het niet enkel goed oogt, maar ook simpel genoeg moet zijn zodat gasten gelijk kunnen betalen.

  • Wij hebben een keuze uit verschillende designs
  • Volledige aanpassing met uw logo.
Neem contact op
Booking Website
Booking Website

Uw naam is meer dan een domeinnaam

Wij verzorgen zowel het overzetten van uw huidige domeinnaam als volledige plaatsing van uw website op het internet.

  • Emails ontvangen via uw domeinnaam
  • Eigen beheerpaneel
  • SEO Tools
Vraag aan