Prospereer door
Onafhankelijkheid

In tegenstelling tot andere, smeren we onze naam niet overal in e-mails en citaten die naar gasten worden gestuurd. Gasten weten niets van ons af. Dat is hoe het moet zijn.

Beheer

Alle advertenties bij elkaar

Wij zullen u automatisch op meerdere kanalen kosteloos plaatsen waardoor u beter zichtbaar wordt. Zowel 12+ zoekmachines

Alles op .één plek

Alles op één plek

Compleet overzicht van boekingen tot betalingen, van beschrijvingen tot foto's en meer..

Geen iCal maar API

Doordat wij via een API met kanalen verbinden, bent u niet afhankelijk van de wachttijd van iCal synchronisatie waardoor dubbele boekingen ontstaan en elke 5 min. alles ververst wordt.

End-to-end encryptie

Wij versleutelen alle verbindingen en laten u zien hoe u veilig niet enkel betalingen kunt verwerken maar ook uw privé gegevens niet in handen van verkeerde kunnen komen.

2-way complete sync

We laten u de beste manieren zien met huidige kanalen die in u voordeel zullen werken.

SEO
Contact

Geautomatiseerde berichten

Accepteer boekingen en verwerk direct betalingen, compleet overzicht op boekingen zowel vouchers.

Veel Gestelde Vragen

De intentie is dat u onafhankelijk wordt van voorwaarden van andere partijen. Dat bereiken we met het promoten van uw accommodatie, zowel ons vast klanten bestand.

Hoe werkt LayerFort. ?

Wij beheren uw accommodaties en nemen al het technische uit handen, waardoor u alleen direct contact met gasten behoud en verwerken van betalingen. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar voor nodige wijzigingen of verzoeken.

Wat is Channel Management Software?

Channel Managment Software is een dienst die alle huidige platformen verbind waarop uw accommodaties staan. Een essentieel onderdeel daar van is dat u zelf volledig toegang heeft tot beheren van tarieven of kalenders, inboxen, foto's, facturen en meer..

Wat is het verschil tussen u en AirBNB of HomeAway ?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij advies op maat stellen, terwijl een AirBNB u nooit zal vertellen welke gunstige mogelijkheden HomeAway heeft.

LayerFort. en andere Channel Managers ?

Wij streven wij naar een oplossing en hebben enkel belang voor de Nederlandse verhuurder. Persoonlijke aandacht hoeft niet duur te zijn. Tenslote is het uw accommodatie, zowel uw visie!

Heeft u een vraag? Bel ons!

Neem het boeken weer in eigen hand. Stel eigen huisreglementen en annuleringsvoorwaarden op.

Neem contact op