LayerFort.

Dubbele boekingen?
Nooit van gehoord!

Bespaar Tijd

Automatiseer het boekingsproces van aankomst tot vertrek.

Verminder Uitgaven

Een overkoepelende oplossing voor elke verhuurder.

Verhoog de bezetting

Bereik miljoenen gasten internationaal via 30+ kanalen.


Wij zijn LayerFort.

LayerFort is van mening dat eigenaren en gasten geen commissies af moeten staan en heeft tools om meer directe boekingen te genereren.

In tegenstelling tot andere streven wij naar onafhankelijk verhuren en ondersteunen dat in alle vormen. Een Channel Manager beheert enkel een bepaald kanaal en zal nooit vertellen welke gunstige voorwaarden andere kanalen hebben om zo dien zijn commissie te ontvangen.

We smeren onze naam niet overal op. Gasten weten niets van ons af en dat is hoe het hoort te zijn!

XML-API & iCal Distributie

2-way XML-API

Door een API worden de verbindingen naar OTA's Booking.com, AirBnB, VRBO, TripAdvisor ea. en je eigen website completer en worden boekingen, tarieven, kortingen, extra kosten, betalingen en informatie van gasten gesynchroniseerd in een haverklap.

iCalendar (iCal)

Platformen en boeking websites die geen API koppeling hebben geschreven kunnen door middel van iCalendar gekoppeld worden, in tegenstelling tot een API is de synchronisatie afhankelijk van de instellingen van derden. iCalendars die wij uitgeven verzenden en ontvangen elke minuut.

End-to-end encryptie

Wij versleutelen alle verbindingen en communicatie van en naar gasten, waarbij gegevens en betalingen in een veilige omgeving verwerkt worden.
Bekijk onze Service Level Overeenkomst voor meer informatie.

Website en Widgets

Eigen Boeking Website

Websites die wij uitgeven zijn gekoppeld aan ons systeem, directe aanvragen worden met de snelheid van een API doorgevoerd, deze worden automatisch vertaald voor een internationaal bereik. Alle websites zijn mobiel vriendelijk en ontvangen een SSL certificaat.

Widgets (iFrame)

Widgets zijn stukjes code die op een andere website geplaatst kunnen worden, deze kunnen bijvoorbeeld een boeking module bevatten of de beschikbaarheid. Voor de handige zijn CSS aanpassingen mogelijk.

Wereldweide Netwerk

Hosting is ook kosteloos. Wij beschikken over een netwerk van 480Gbps met een 4.5 Tbps backbone waardoor wij u een onafhankelijke en redundante wereldweide verbinding kunnen leveren zonder shaping.

Betalingen ontvangen van gasten

3DS2 PCI-DSS (Level 1 compatibel)

Betalingen worden met strikte Europese normen verwerkt in een veilige omgeving. Hierdoor kunnen gasten met hun eigen creditcard (gespreid) betalen. Via een autorisatie kan een Hold op de borg worden gelegd.

Handmatige instructies

Gasten via IBAN laten betalen zonder commissie? Instructies via E-mail triggers kunnen naar gasten verstuurd worden voor een overboeking direct op je eigen bankrekening.

Derde betalingsproviders

In de 21e eeuw zijn er meer betalingsproviders dan je eigen bank, sommige zelfs met gunstige voorwaarden. Wij kunnen volledig koppelen met Stripe, PayPal Pro, Authorize.Net, YapStone, Sage, Worldpay ea.

Geautomatiseerde communicatie

E-mails & Berichten

Boeking bevestiging tot Check-in instructies tot review formulier. Automatische berichten naar gasten in meerdere talen als vervolg e-mails voor openstaande betalingen en kortingen via triggers.

Huurovereenkomst

Automatisch een huurovereenkomst de gast laten ondertekenen met e-Handtekening was nooit zo makkelijk geweest. Wij zullen er één kosteloos voor je in meerdere talen opstellen.

Geautomatiseerde SMS

Altijd al automatisch naar gasten willen SMS'en ? Wij gebruiken Twilio waardoor we je eigen 06 nummer kunnen koppelen en net als de geautomatiseerde E-mails kan alles daarin verwoord worden.

Centraal Paneel

Alles op één plek

Informatie over elke boeking van elk kanaal op één plek. Overzicht van openstaande betalingen als de mogelijkheid voor handmatige blokkades. Boekingen beperken van een bepaald kanaal op een bepaalde tijd kan ook.

Toegang voor derden

Beheerders, schoonmaak ploegen en derden kunnen onafhankelijk toegang krijgen tot je paneel. Wel boekingen tonen maar geen betalingen? Maak het zo uitgebreid of beperkt als je wenst.

Statistieken & Rapporten

Wel eens willen weten hoeveel boekingen tussen 1 Maart en 31 September voor 7 of meer nachten en minimaal 2 personen binnengekomen zijn? Rapporten kunnen zo simplistisch of zo gedetailleerd mogelijk getoond en geëxporteerd worden in Excel, CSV of TSV.

Contactloos inchecken

Gemak van aankomst tot vertrek van de gast is een pré. Automatisch gegenereerde codes per boeking worden opgesteld en verstuurd dagen voor het inchecken naar de gast. Controle over temperatuur, geluid, lichten en meer. Geef derde een administratieve toegang via een vaste code of gebruik je master sleutel.

  • RemoteLock
  • PointCentral (Alarm.com)
  • Brivo
  • Eigen sloten als handmatige codes

Importeer / Exporteer & Open API

Importeer

Importeren vanuit een ander systeem of Excel voor eigen gemak. Boekingen, gasten, financiële gegevens en reviews kunnen geïmporteerd worden.

Exporteer

Een lijst van alle gasten voor marketing doeleinden of financiële gegevens voor eigen administratie of de boekhouder kunnen geëxporteerd worden in Excel, CSV als TSV.

Open API

Voor de technisch handige die eigen oplossingen bieden is er een volledig Open API. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je meer weten? Bel ons vandaag!

Verhuren hoeft geen rocket-science te zijn. We zullen je volledig begeleiden om verhuren terug in eigen hand te krijgen.
Geen aansluitkosten, geen fee's!

Neem contact op